GTST: zo bereidden acteurs zich voor op verhaal overlijden baby Jasmijn

GTST: zo bereidden acteurs zich voor op verhaal overlijden baby Jasmijn

Vrijdag 4 november 2022 om 17:50

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden begon met een heftige verhaallijn, namelijk het overlijden van baby Jasmijn. Shanti en Rik verloren hun baby en acteurs Bertrie Wierenga en Ferri Somogyi hebben zich hier goed op voorbereid. Ook is door de makers van de soap van tevoren goed nagedacht over hoe ze dit verhaal zouden brengen, om bijvoorbeeld geen kijkers te kwetsen.

Bekijk de beelden van GTST over het verhaal van baby Jasmijn hieronder.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

<em>GTST</em>: zo bereidden acteurs zich voor op verhaal overlijden baby Jasmijn Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden begon met een heftige verhaallijn, namelijk het overlijden van baby Jasmijn. Shanti en Rik verloren hun baby en acteurs Bertrie Wierenga en Ferri Somogyi hebben zich hier goed op voorbereid. Ook is door de makers van de soap van tevoren goed nagedacht over hoe ze dit verhaal zouden brengen, om bijvoorbeeld geen kijkers te kwetsen. Bekijk de beelden van GTST over het verhaal van baby Jasmijn hieronder. Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kunt alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Trailer Goede Tijden, Slechte Tijden: wat gaat er in oktober allemaal gebeuren? Bekijk deze video » Komende week in GTST: Bing wordt aangevallen door de vader van Chanel Bekijk deze video »
Serie :
GTST: zo bereidden acteurs zich voor op verhaal overlijden baby Jasmijn

Actuele video's

Meer actuele video's