RTL Boulevard: stralende koninklijke familie tijdens persmoment Nieuwe Kerk (video)

RTL Boulevard: stralende koninklijke familie tijdens persmoment Nieuwe Kerk (video)

Vrijdag 4 november 2022 om 20:08

Dit weekend zijn Willem-Alexander, Maxima, Amalia, Alexia en Ariane allemaal in Nederland en dat is dus de uitgelezen kans om weer eens een ouderwetse fotosessie te doen met het koninklijk gezin. Het was de eerste keer dat prinses Amalia de pers ontmoette sinds bekend werd dat ze ernstig wordt bedreigd.

Lees verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em>: stralende koninklijke familie tijdens persmoment <em>Nieuwe Kerk</em> (video) Dit weekend zijn Willem-Alexander, Maxima, Amalia, Alexia en Ariane allemaal in Nederland en dat is dus de uitgelezen kans om weer eens een ouderwetse fotosessie te doen met het koninklijk gezin. Het was de eerste keer dat prinses Amalia de pers ontmoette sinds bekend werd dat ze ernstig wordt bedreigd. Lees verder onder de video. Nieuwe KerkDit keer is het persmoment niet op de piste van Lech of in de achtertuin van het Paleis, maar de Nieuwe Kerk in Amsterdam is het decor van de shoot. Leuk voor de familie en voor de pers, die eindelijk eens andere plaatjes kan schieten van het vijftal. En de familie straalt als nooit tevoren! Bekijk de beelden van RTL Boulevard hierboven. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Royals :
RTL Boulevard: stralende koninklijke familie tijdens persmoment Nieuwe Kerk (video)

Nieuwe Kerk
Dit keer is het persmoment niet op de piste van Lech of in de achtertuin van het Paleis, maar de Nieuwe Kerk in Amsterdam is het decor van de shoot. Leuk voor de familie en voor de pers, die eindelijk eens andere plaatjes kan schieten van het vijftal. En de familie straalt als nooit tevoren! Bekijk de beelden van RTL Boulevard hierboven.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's