Veronica Offside gemist? Andy van der Meijde en Dick Advocaat willen Ihattaren helpen

Veronica Offside gemist? Andy van der Meijde en Dick Advocaat willen Ihattaren helpen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Andy van der Meijde</em> en <em>Dick Advocaat</em> willen Ihattaren helpen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van zaterdag 5 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Mohamed Ihattaren heeft voor het eerst van zich laten horen sinds het besluit van Ajax om de koopoptie in zijn huurcontract niet te lichten. De Amsterdammers sturen de in opspraak geraakte voetballer terug naar Juventus. Andy van der Meijde en Dick Advocaat vertellen in Veronica Offside dat ze Ihattaren graag willen helpen. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Mohamed Ihattaren heeft voor het eerst van zich laten horen sinds het besluit van Ajax om de koopoptie in zijn huurcontract niet te lichten. De Amsterdammers sturen de in opspraak geraakte voetballer terug naar Juventus. Andy van der Meijde en Dick Advocaat vertellen in Veronica Offside dat ze Ihattaren graag willen helpen.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's