ZIEN: spectaculaire opening The Masked Singer met optreden The Joker (video)

ZIEN: spectaculaire opening The Masked Singer met optreden The Joker (video)

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 4 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is begonnen! En wel met een heel spectaculair optreden. The Joker gooit alles in de strijd om een waanzinnig optreden neer te zetten én bovendien niet meteen herkend te worden.

Lees verder onder de video.

ZIEN: spectaculaire opening <em>The Masked Singer</em> met optreden <em>The Joker</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 4 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Het nieuwe seizoen van The Masked Singer is begonnen! En wel met een heel spectaculair optreden. The Joker gooit alles in de strijd om een waanzinnig optreden neer te zetten én bovendien niet meteen herkend te worden. Lees verder onder de video. GezichtenHet valt natuurlijk direct op dat The Joker meerdere gezichten heeft, letterlijk, want aan alle kanten van zijn prachtige pak zie je een gezicht. Zouden we daarmee gelijk de eerste hint te pakken hebben en op zoek naar naar een BN'er met meerdere gezichten? Bekijk de spectaculaire opening van The Masked Singer hierboven. The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
ZIEN: spectaculaire opening The Masked Singer met optreden The Joker (video)

Gezichten
Het valt natuurlijk direct op dat The Joker meerdere gezichten heeft, letterlijk, want aan alle kanten van zijn prachtige pak zie je een gezicht. Zouden we daarmee gelijk de eerste hint te pakken hebben en op zoek naar naar een BN'er met meerdere gezichten? Bekijk de spectaculaire opening van The Masked Singer hierboven.

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's