Mijuschka Witzenhausen in Jinek over deelname The Masked Singer (video)

Mijuschka Witzenhausen in Jinek over deelname The Masked Singer (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Mijuschka Witzenhausen in <em>Jinek</em> over deelname <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Miljuschka Witzenhausen is de eerste afvaller in het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Haar optreden onder het masker van de Heks maakte niet genoeg indruk bij het publiek. Wel kreeg ze complimenten voor haar zangkunsten. Bij Jinek reageert ze op haar exit. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Mijuschka Witzenhausen in Jinek over deelname The Masked Singer (video)

Miljuschka Witzenhausen is de eerste afvaller in het nieuwe seizoen van The Masked Singer. Haar optreden onder het masker van de Heks maakte niet genoeg indruk bij het publiek. Wel kreeg ze complimenten voor haar zangkunsten. Bij Jinek reageert ze op haar exit.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV