Özcan Akyol tegen 'Harry de Tietenman' in Jinek: 'Je bent volstrekt debiel' (video)

Özcan Akyol tegen 'Harry de Tietenman' in Jinek: 'Je bent volstrekt debiel' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Özcan Akyol tegen 'Harry de Tietenman' in <em>Jinek</em>: 'Je bent volstrekt debiel' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. In Jinek vertelde Özcan Akyol dat hij een bedankje per app van 'Harry de Tietenman' heeft ontvangen. Harry vertelde eerder deze week bij Jinek dat hij wordt betaald door Qatar om aanwezig te zijn bij het WK Voetbal en positief te berichten over het toernooi. Toen Özcan een tirade hield over Harry, vatte hij dat als compliment op, maar dat was niet zo bedoeld: 'Je bent volstrekt debiel.' Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Özcan Akyol tegen 'Harry de Tietenman' in Jinek: 'Je bent volstrekt debiel' (video)

In Jinek vertelde Özcan Akyol dat hij een bedankje per app van 'Harry de Tietenman' heeft ontvangen. Harry vertelde eerder deze week bij Jinek dat hij wordt betaald door Qatar om aanwezig te zijn bij het WK Voetbal en positief te berichten over het toernooi. Toen Özcan een tirade hield over Harry, vatte hij dat als compliment op, maar dat was niet zo bedoeld: 'Je bent volstrekt debiel.'

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV