Nieuwsuur gemist? Klimaatmisleiding is een groter probleem dan gedacht

Nieuwsuur gemist? Klimaatmisleiding is een groter probleem dan gedacht

Zaterdag 5 november 2022 om 12:43

Ondanks dat de meeste klimaatwetenschappers het erover eens zijn dat de verandering van ons klimaat ongekend snel gaat, zijn er nog altijd mensen die daar aan twijfelen. Zij delen cijfers, grafieken en satellietbeelden die klimaatverandering zouden tegenspreken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Nieuwsuur</em> gemist? <em>Klimaatmisleiding</em> is een groter probleem dan gedacht Ondanks dat de meeste klimaatwetenschappers het erover eens zijn dat de verandering van ons klimaat ongekend snel gaat, zijn er nog altijd mensen die daar aan twijfelen. Zij delen cijfers, grafieken en satellietbeelden die klimaatverandering zouden tegenspreken. Tekst gaat verder onder de video. KlimaatmisleidingDoordat mensen de cijfers, grafieken en satellietbeelden verkeerd interpreteren of uit de context trekken, kloppen de conclusies niet meer. Nieuwsuur duikt in die kaartjes en veelgehoorde misvattingen over het klimaat. En komen we erachter waarom mensen klimaatverandering blijven ontkennen. Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwsuur reconstrueert hoe Jaap van Dissel mikpunt werd van hetze (video) Bekijk deze video » Nieuwsuur: ultraconservatieven verhuizen naar Amerikaanse staat Idaho (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Nieuwsuur gemist? Klimaatmisleiding is een groter probleem dan gedacht

Klimaatmisleiding
Doordat mensen de cijfers, grafieken en satellietbeelden verkeerd interpreteren of uit de context trekken, kloppen de conclusies niet meer. Nieuwsuur duikt in die kaartjes en veelgehoorde misvattingen over het klimaat. En komen we erachter waarom mensen klimaatverandering blijven ontkennen.

Bekijk de video van Nieuwsuur hierboven. Meer Nieuwsuur? Je kan alle afleveringen en fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's