Kijken: Koningin Maxima oogst lof voor open brief aan Nederlandse jongeren

Kijken: Koningin Maxima oogst lof voor open brief aan Nederlandse jongeren

Koningin Maxima verraste dit weekend met een open brief aan de Nederlandse jongeren, die steeds vaker kampen met mentale problemen. In de brief, getiteld 'Je bent niet alleen', vraagt ze aandacht voor die problemen.

Kijken: <em>Koningin Maxima</em> oogst lof voor <em>open brief</em> aan Nederlandse jongeren Koningin Maxima verraste dit weekend met een open brief aan de Nederlandse jongeren, die steeds vaker kampen met mentale problemen. In de brief, getiteld 'Je bent niet alleen', vraagt ze aandacht voor die problemen. Depressies"Niet elke dag hoeft een tien te zijn, soms is een dag gewoon minder leuk", schrijft Maxima in de brief. De geestelijke gezondheidszorg is daarom steeds meer een issue voor onze Koningin. De brief oogst veel lof, ook aan de desk bij RTL Boulevard: "Ze heeft ook een soort voorbeeldfunctie, dus dit is heel goed." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Zien: prinses Amalia verschijnt voor het eerst in openbaar sinds bedreiging Bekijk deze video » HLF8 gemist? Prinses Amalia voor het eerst in openbaar bij Koninklijke fotomoment Bekijk deze video »
Royals :
Kijken: Koningin Maxima oogst lof voor open brief aan Nederlandse jongeren

Depressies
"Niet elke dag hoeft een tien te zijn, soms is een dag gewoon minder leuk", schrijft Maxima in de brief. De geestelijke gezondheidszorg is daarom steeds meer een issue voor onze Koningin. De brief oogst veel lof, ook aan de desk bij RTL Boulevard: "Ze heeft ook een soort voorbeeldfunctie, dus dit is heel goed."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV