Melvin Manhoef over Badr Hari in GLORY: "Ik hoop dat hij zich bedenkt"

Melvin Manhoef over Badr Hari in GLORY: "Ik hoop dat hij zich bedenkt"

GLORY-commentatoren Melvin Manhoef en Remy Bonjasky blikken in de voorbeschouwing op GLORY Rivals 3 terug op het gevecht tussen Overeem en Badr Hari. Manhoef hoopt dat Hari uiteindelijk besluit toch niet te stoppen: "Ik denk dat hij nog heel veel kan. Ik denk: als hij het gaat proberen, moeten we er staan. Ik hoop dat hij zich bedenkt, hij is nog jong!"

<em>Melvin Manhoef</em> over Badr Hari in <em>GLORY</em>: &quot;Ik hoop dat hij zich bedenkt&quot; GLORY-commentatoren Melvin Manhoef en Remy Bonjasky blikken in de voorbeschouwing op GLORY Rivals 3 terug op het gevecht tussen Overeem en Badr Hari. Manhoef hoopt dat Hari uiteindelijk besluit toch niet te stoppen: "Ik denk dat hij nog heel veel kan. Ik denk: als hij het gaat proberen, moeten we er staan. Ik hoop dat hij zich bedenkt, hij is nog jong!" Bekijk het fragment via Videoland hierboven. Volg alles van GLORY Rivals en andere GLORY fights ook in het GLORY-dossier van Gids.tv. Bekijk ook Rico Verhoeven: 'Of ik bij Glory nog tegen Badr Hari ga vechten?' (Jinek) Bekijk deze video » Big Mike over Glory-events Rivals 3 en Glory 82, bekijk de video Bekijk deze video »
Sport :
Melvin Manhoef over Badr Hari in GLORY: "Ik hoop dat hij zich bedenkt"

Bekijk het fragment via Videoland hierboven. Volg alles van GLORY Rivals en andere GLORY fights ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's