Maandag in Chateau Meiland: begrafenis van Jenny, de moeder van Erica

Maandag in Chateau Meiland: begrafenis van Jenny, de moeder van Erica

Monday 7 November 2022 om 09:58

Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe de familie enige maanden geleden afscheid nam van Jenny Renkema, de moeder van Erica. Zij overleed afgelopen zomer op 93-jarige leeftijd en was geregeld in het programma te zien.

'Dit is reality'
Erica stond erop dat de beelden van de begrafenis mee zouden worden genomen in het programma: 'Dit is reality. Dit hoort bij het leven', laat ze weten aan Shownieuws. Zij en Martien hebben de beelden al gezien en daarbij hield die laatste het niet droog: 'Zo emotioneel. Het was zo mooi aan elkaar geproduceerd, vond ik heel indrukwekkend', vertelt hij.

Beelden van de begrafenis van oma Jenny en de reactie van Erica & Martien zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: begrafenis van Jenny, de moeder van Erica Maandagavond zien we in Chateau Meiland hoe de familie enige maanden geleden afscheid nam van Jenny Renkema, de moeder van Erica. Zij overleed afgelopen zomer op 93-jarige leeftijd en was geregeld in het programma te zien. 'Dit is reality'Erica stond erop dat de beelden van de begrafenis mee zouden worden genomen in het programma: 'Dit is reality. Dit hoort bij het leven', laat ze weten aan Shownieuws. Zij en Martien hebben de beelden al gezien en daarbij hield die laatste het niet droog: 'Zo emotioneel. Het was zo mooi aan elkaar geproduceerd, vond ik heel indrukwekkend', vertelt hij. Beelden van de begrafenis van oma Jenny en de reactie van Erica & Martien zie je hieronder, in het fragment van Shownieuws Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook 100e Chateau Meiland: Maxime kritisch over nieuw huis in Frankrijk Bekijk deze video » Shownieuws: Nadège (Chateau Meiland) vertelt over ziekte en financiële problemen (video) Bekijk deze video »
TV :

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's