Diewertje Blok over start Sinterklaasjournaal: 'Proberen contact te leggen met stoomboot en Pietenhuis'

Diewertje Blok over start Sinterklaasjournaal: 'Proberen contact te leggen met stoomboot en Pietenhuis'

Nu de intocht van de Sint naderbij komt kunnen we vanaf maandagavond weer gaan genieten van Het Sinterklaasjournaal. Presentatrice Diewertje Blok vertelt wat we zoal kunnen verwachten: 'Ik ga vanavond natuurlijk proberen om contact te leggen met de stoomboot. En we kijken natuurlijk even in Hellevoetsluis, waar hij aan zal komen met de boot. En we gaan kijken of we al even in het Pietenhuis kunnen kijken.'

Een deel van het gesprek met Diewertje Blok zie je hieronder, in de video van De 538 Ochtend met Wietze en Klaas:

Diewertje Blok over start <em>Sinterklaasjournaal</em>: 'Proberen contact te leggen met stoomboot en Pietenhuis' Nu de intocht van de Sint naderbij komt kunnen we vanaf maandagavond weer gaan genieten van Het Sinterklaasjournaal. Presentatrice Diewertje Blok vertelt wat we zoal kunnen verwachten: 'Ik ga vanavond natuurlijk proberen om contact te leggen met de stoomboot. En we kijken natuurlijk even in Hellevoetsluis, waar hij aan zal komen met de boot. En we gaan kijken of we al even in het Pietenhuis kunnen kijken.' Een deel van het gesprek met Diewertje Blok zie je hieronder, in de video van De 538 Ochtend met Wietze en Klaas: Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 7 november dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Eva Jinek vraagt Robert ten Brink: 'Is Sinterklaas spelen leukste bijbaan ter wereld?' (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van De kleine grote Sinterklaasfilm, nu te zien op Videoland Bekijk deze video »
TV :
Diewertje Blok over start Sinterklaasjournaal: 'Proberen contact te leggen met stoomboot en Pietenhuis'

Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 7 november dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's