Video: echte huis The Watcher (657 Boulevard) afgezet vanwege enorme toeloop fans

Video: echte huis The Watcher (657 Boulevard) afgezet vanwege enorme toeloop fans

657 Boulevard in Westfield (New Jersey), dat adres zal de kijkers van de Netflix-hitserie The Watcher zeker wat zeggen. Velen van hen willen het horrorhuis (met ook redelijk angstaanjagende buren) dat centraal staat in de serie met o.a. Naomi Wats en Mia Farrow ook weleens in het echt zien en daardoor zijn er door de politie nu afzetlinten bij geplaatst.

Fans rijden af en aan
De huidige bewoners zouden namelijk knettergek worden van alle fans van de serie, die af en aan rijden om de villa (die overigens niet dezelfde is als die waar de opnames gemaakt zijn) te bekijken. Ze kunnen dan ook niet wachten totdat de hype een beetje is gaan liggen.

Beelden van het echte The Watcher-huis op 657 Boulevard zie je hieronder. Bekijk ook de recensie van The Watcher, geschreven door onze filmrecensent Barry Kuiper.

Video: echte huis The Watcher (<em>657 Boulevard</em>) afgezet vanwege enorme toeloop fans 657 Boulevard in Westfield (New Jersey), dat adres zal de kijkers van de Netflix-hitserie The Watcher zeker wat zeggen. Velen van hen willen het horrorhuis (met ook redelijk angstaanjagende buren) dat centraal staat in de serie met o.a. Naomi Wats en Mia Farrow ook weleens in het echt zien en daardoor zijn er door de politie nu afzetlinten bij geplaatst. Fans rijden af en aanDe huidige bewoners zouden namelijk knettergek worden van alle fans van de serie, die af en aan rijden om de villa (die overigens niet dezelfde is als die waar de opnames gemaakt zijn) te bekijken. Ze kunnen dan ook niet wachten totdat de hype een beetje is gaan liggen. Beelden van het echte The Watcher-huis op 657 Boulevard zie je hieronder. Bekijk ook de recensie van The Watcher, geschreven door onze filmrecensent Barry Kuiper. Bekijk ook Bekijk de trailer van The Watcher: vanaf 13 oktober te zien op Netflix Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: echte huis The Watcher (657 Boulevard) afgezet vanwege enorme toeloop fans

Actuele video's

Meer actuele video's