Media Inside: ‘goeroe’ Nick Schilder wil klimaat redden met opruimen oude e-mails

Media Inside: ‘goeroe’ Nick Schilder wil klimaat redden met opruimen oude e-mails

In Media Inside gaan de heren lekker los op de klimaatweek die is uitgezonden door de NPO. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman hebben geen goed woord over voor de actie. Ook richten ze hun pijlen op onder anderen Nick Schilder. Ze noemen hem een nieuwe ‘klimaatgoeroe’, in een video laat de zanger weten dat hij heeft ontdekt dat je het klimaat kunt redden door je oude e-mails op te ruimen…

Bekijk het fragment van Media Inside hieronder.

Media Inside is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Media Inside</em>: ‘goeroe’ Nick Schilder wil klimaat redden met opruimen oude e-mails In Media Inside gaan de heren lekker los op de klimaatweek die is uitgezonden door de NPO. Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman hebben geen goed woord over voor de actie. Ook richten ze hun pijlen op onder anderen Nick Schilder. Ze noemen hem een nieuwe ‘klimaatgoeroe’, in een video laat de zanger weten dat hij heeft ontdekt dat je het klimaat kunt redden door je oude e-mails op te ruimen… Bekijk het fragment van Media Inside hieronder. Media Inside is elke zondag rond 21.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Media Inside terugkijken bij Gids.tv. Media Inside boekenclub: Emma Wortelboer zegt dat Van Roosmalen boek niet heeft gelezen Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen over oorlogsverslaggever Olaf: 'Wat wil je toch graag in beeld' (video) Bekijk deze video »
TV :
Media Inside: ‘goeroe’ Nick Schilder wil klimaat redden met opruimen oude e-mails

Actuele video's

Meer actuele video's