Timmyland: Tim den Besten start eigen land, praat met koning Willem-Alexander

Timmyland: Tim den Besten start eigen land, praat met koning Willem-Alexander

In het nieuwe NPO Zapp-programma Timmyland gaat voor Tim den Besten een droom in vervulling, hij richt zijn eigen land op. In Timmyland is hij zelf de grote baas en bepaalt hij alle wetten en regels. En Tim krijgt van bijzondere personen tips om zijn land te besturen.

Lees verder onder de video.

<em>Timmyland</em>: Tim den Besten start eigen land, praat met koning Willem-Alexander In het nieuwe NPO Zapp-programma Timmyland gaat voor Tim den Besten een droom in vervulling, hij richt zijn eigen land op. In Timmyland is hij zelf de grote baas en bepaalt hij alle wetten en regels. En Tim krijgt van bijzondere personen tips om zijn land te besturen. Lees verder onder de video. Premier Mark Rutte geeft tipsTimmyland krijgt eigen wetten, een vlag en een munt, en het eigen volkslied wordt gezongen door zangeres Froukje. Tim praat ook met premier Mark Rutte over hoe het is om een land te besturen. En hij gaat in gesprek met niemand minder dan koning Willem-Alexander in Paleis Huis ten Bosch om te ontdekken welke taken de koning heeft. Den Besten vraagt Willem-Alexander of hij denkt dat Tim een goede koning zou zijn of niet... Bekijk de eerste beelden van Timmyland in de video hierboven. Timmyland is vanaf zondag 13 november om 19.20 uur te zien op NPO Zapp. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Timmyland terugkijken bij Gids.tv. Zien: prinses Amalia verschijnt voor het eerst in openbaar sinds bedreiging Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Sandra Schuurhof bij fotomoment Oranjes: 'Ze stralen!' (video) Bekijk deze video »

Premier Mark Rutte geeft tips
Timmyland krijgt eigen wetten, een vlag en een munt, en het eigen volkslied wordt gezongen door zangeres Froukje. Tim praat ook met premier Mark Rutte over hoe het is om een land te besturen. En hij gaat in gesprek met niemand minder dan koning Willem-Alexander in Paleis Huis ten Bosch om te ontdekken welke taken de koning heeft. Den Besten vraagt Willem-Alexander of hij denkt dat Tim een goede koning zou zijn of niet...

Bekijk de eerste beelden van Timmyland in de video hierboven.

Timmyland is vanaf zondag 13 november om 19.20 uur te zien op NPO Zapp. Vanaf dan kun je alle afleveringen van Timmyland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV