Het Gouden Uur: Mardik wil aanslag voorkomen maar wordt gezocht door collega’s

Het Gouden Uur: Mardik wil aanslag voorkomen maar wordt gezocht door collega’s

Monday 7 November 2022 om 15:51

In de crimeserie Het Gouden Uur doet rechercheur Mardik er alles aan om een tweede terroristische aanslag te voorkomen. Er is alleen een aspect wat dit wat ingewikkeld maakt. Mardik wordt zelf gezien als verdachte en zijn collega’s zijn naarstig naar hem op zoek.

Bekijk de beelden van Het Gouden Uur hieronder.

Het Gouden Uur is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3 en NPO Plus. Je kunt alle afleveringen van Het Gouden Uur terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Gouden Uur</em>: Mardik wil aanslag voorkomen maar wordt gezocht door collega’s In de crimeserie Het Gouden Uur doet rechercheur Mardik er alles aan om een tweede terroristische aanslag te voorkomen. Er is alleen een aspect wat dit wat ingewikkeld maakt. Mardik wordt zelf gezien als verdachte en zijn collega’s zijn naarstig naar hem op zoek. Bekijk de beelden van Het Gouden Uur hieronder. Het Gouden Uur is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3 en NPO Plus. Je kunt alle afleveringen van Het Gouden Uur terugkijken bij Gids.tv. Bridget Maasland in HLF8 over serie Het Gouden Uur: 'Grijpt je enorm naar de keel' Bekijk deze video » Het Gouden Uur: verdenkt Michelle haar man Mardik van terroristische aanslag? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's