Zie: Roy Donders: 'het voelde als opnieuw uit de kast komen'

Zie: Roy Donders: 'het voelde als opnieuw uit de kast komen'

Roy Donders doet een open boekje over zijn toekomstig ouderschap en zijn coming out. Toen hij zijn vrienden en familie vertelde dat hij een relatie kreeg met een vrouw, voelde dat voor hem als opnieuw uit de kast komen. Gelukkig ontving zijn familie hun met open armen. Hij kijkt enorm uit naar het ouderschap ook al was het iets sneller dan gepland. "Ik wil mijn dochter graag opvoeden met normen en waarden en veel respect, maar alles kan en alles mag," aldus dé styliste van het zuiden.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hieronder de video van Koffietijd.

Zie: <em>Roy Donders</em>: 'het voelde als opnieuw uit de kast komen' Roy Donders doet een open boekje over zijn toekomstig ouderschap en zijn coming out. Toen hij zijn vrienden en familie vertelde dat hij een relatie kreeg met een vrouw, voelde dat voor hem als opnieuw uit de kast komen. Gelukkig ontving zijn familie hun met open armen. Hij kijkt enorm uit naar het ouderschap ook al was het iets sneller dan gepland. "Ik wil mijn dochter graag opvoeden met normen en waarden en veel respect, maar alles kan en alles mag," aldus dé styliste van het zuiden. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hieronder de video van Koffietijd. Bekijk ook RTL Boulevard gemist? Roy Donders wordt vader: nieuwe realityserie op komst? (video) Bekijk deze video » Roy Donders: 'Op deze bijzondere dag word ik voor de eerste keer vader' (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Roy Donders en vriendin onthullen geslacht baby (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Zie: Roy Donders: 'het voelde als opnieuw uit de kast komen'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV