Rifka Lodeizen in RTL Boulevard: 'Judas II doet Peter R. de Vries eer aan' (video)

Rifka Lodeizen in RTL Boulevard: 'Judas II doet Peter R. de Vries eer aan' (video)

In RTL Boulevard blikken acteurs Rifka Lodeizen en Marit van Bohemen vooruit op Judas II: Dagboek van een Getuige. 'Judas II doet Peter R. de Vries eer aan.'

Lees verder onder de video.

Rifka Lodeizen in <em>RTL Boulevard</em>: 'Judas II doet Peter R. de Vries eer aan' (video) In RTL Boulevard blikken acteurs Rifka Lodeizen en Marit van Bohemen vooruit op Judas II: Dagboek van een Getuige. 'Judas II doet Peter R. de Vries eer aan.' Judas II: Peter R. de Vries wordt gespeeld door Mark Rietman Bekijk deze video » Lees verder onder de video. VervolgNa de spannende eerste reeks van Judas kunnen we nu, bijna vier jaar later, weer klaar gaan zitten voor het vervolg: Judas II: Dagboek van een Getuige. In het tweede seizoen van de dramaserie staat Astrid Holleeder opnieuw centraal, die samen met haar zus Sonja getuigt tegen broer Willem Holleeder. En dat gaat er net zoals in het eerste seizoen keihard aan toe. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De serie Judas II: Dagboek van een Getuige is vanaf donderdag 10 november te zien op Videoland.
Serie :
Rifka Lodeizen in RTL Boulevard: 'Judas II doet Peter R. de Vries eer aan' (video)

Vervolg
Na de spannende eerste reeks van Judas kunnen we nu, bijna vier jaar later, weer klaar gaan zitten voor het vervolg: Judas II: Dagboek van een Getuige. In het tweede seizoen van de dramaserie staat Astrid Holleeder opnieuw centraal, die samen met haar zus Sonja getuigt tegen broer Willem Holleeder. En dat gaat er net zoals in het eerste seizoen keihard aan toe.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. De serie Judas II: Dagboek van een Getuige is vanaf donderdag 10 november te zien op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV