Wesley Sneijder onthult in Veronica Offside: 'Discussie tussen Blind en Schreuder'

Wesley Sneijder onthult in Veronica Offside: 'Discussie tussen Blind en Schreuder'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Wesley Sneijder onthult in <em>Veronica Offside</em>: 'Discussie tussen Blind en Schreuder' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Volgens Wesley Sneijder zijn de verhoudingen tussen Ajax-trainer Alfred Schreuder en Daley Blind niet meer wat ze geweest zijn. 'Daar is wat gebeurd. (...) Ze hebben een flinke discussie gehad in de kleedkamer.' Het is al een tijdje onrustig bij Ajax, en de pijnlijke nederlaag tegen PSV van afgelopen weekend zal niet hebben geholpen. Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgens Wesley Sneijder zijn de verhoudingen tussen Ajax-trainer Alfred Schreuder en Daley Blind niet meer wat ze geweest zijn. 'Daar is wat gebeurd. (...) Ze hebben een flinke discussie gehad in de kleedkamer.' Het is al een tijdje onrustig bij Ajax, en de pijnlijke nederlaag tegen PSV van afgelopen weekend zal niet hebben geholpen.

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's