Tom Staal in Amsterdam na dramatisch voetbalweekend: 'Einde verhaal Schreuder' (video)

Tom Staal in Amsterdam na dramatisch voetbalweekend: 'Einde verhaal Schreuder' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Tom Staal in Amsterdam na <em>dramatisch voetbalweekend</em>: 'Einde verhaal Schreuder' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Voetbalminnend Amsterdam zit in zak en as nu Ajax de koppositie in de Eredivisie heeft verloren aan PSV. Na een dramatische nederlaag lijkt de chaos bij de Amsterdamse club compleet. Tom Staal peilde de stemming voor Veronica Offside: 'Einde verhaal voor Schreuder en Tadic.' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voetbalminnend Amsterdam zit in zak en as nu Ajax de koppositie in de Eredivisie heeft verloren aan PSV. Na een dramatische nederlaag lijkt de chaos bij de Amsterdamse club compleet. Tom Staal peilde de stemming voor Veronica Offside: 'Einde verhaal voor Schreuder en Tadic.'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV