Johan Derksen haalt uit naar Donny van de Beek: 'Een wanprestatie geleverd'

Johan Derksen haalt uit naar Donny van de Beek: 'Een wanprestatie geleverd'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> haalt uit naar <em>Donny van de Beek</em>: 'Een wanprestatie geleverd' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 7 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Volgens Johan Derksen heeft Manchester United-trainer Erik ten Hag afgelopen weekend een grote tactische fout gemaakt door tegen Aston Villa met Donny van de Beek én Christian Eriksen te spelen - twee voetballers die weinig verdedigend werk verrichten. Derksen zag hoe Van de Beek 'een wanprestatie' leverde, 'lusteloos' over het veld liep en in de rust dan ook gewisseld werd. "Het is nu over met Donny van de Beek, die geeft-ie nooit meer een kans." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgens Johan Derksen heeft Manchester United-trainer Erik ten Hag afgelopen weekend een grote tactische fout gemaakt door tegen Aston Villa met Donny van de Beek én Christian Eriksen te spelen - twee voetballers die weinig verdedigend werk verrichten. Derksen zag hoe Van de Beek 'een wanprestatie' leverde, 'lusteloos' over het veld liep en in de rust dan ook gewisseld werd. "Het is nu over met Donny van de Beek, die geeft-ie nooit meer een kans."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV