Zien: Dieuwertje Blok onthult welke BN'ers in Het Sinterklaasjournaal opduiken

Zien: Dieuwertje Blok onthult welke BN'ers in Het Sinterklaasjournaal opduiken

Zien: <em>Dieuwertje Blok</em> onthult welke BN'ers in <em>Het Sinterklaasjournaal</em> opduiken Miljoenen kinderhartjes in Nederland gaan weer sneller kloppen, want Het Sinterklaasjournaal is sinds maandag terug op televisie. Aanstaande zaterdag (12 november) is het al zover: dan arriveert Sinterklaas in Nederland. Lex Uiting ging op bezoek bij presentatrice Dieuwertje Blok, over wie de wildste geruchten de ronde doen; ze zou namelijk met pensioen gaan. Blok vertelt dat ze het nog veel te leuk vindt en zo lang dat het geval is, blijft ze Het Sinterklaasjournaal presenteren. Ook licht ze een tipje van de sluier op over de BN'ers die dit seizoen in het programma te zien zijn... Bekijk het gesprek met Dieuwertje Blok hierboven. Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 7 november dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Persconferenties van Hoofdpiet in Het Sinterklaasjournaal gaan viral: "Hilarisch" Bekijk deze video » Diewertje Blok over start Sinterklaasjournaal: 'Proberen contact te leggen met stoomboot en Pietenhuis' Bekijk deze video »
TV :
Zien: Dieuwertje Blok onthult welke BN'ers in Het Sinterklaasjournaal opduiken

Miljoenen kinderhartjes in Nederland gaan weer sneller kloppen, want Het Sinterklaasjournaal is sinds maandag terug op televisie. Aanstaande zaterdag (12 november) is het al zover: dan arriveert Sinterklaas in Nederland. Lex Uiting ging op bezoek bij presentatrice Dieuwertje Blok, over wie de wildste geruchten de ronde doen; ze zou namelijk met pensioen gaan. Blok vertelt dat ze het nog veel te leuk vindt en zo lang dat het geval is, blijft ze Het Sinterklaasjournaal presenteren. Ook licht ze een tipje van de sluier op over de BN'ers die dit seizoen in het programma te zien zijn...

Bekijk het gesprek met Dieuwertje Blok hierboven.

Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 7 november dagelijks om 18.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Het Sinterklaasjournaal terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV