Expeditie Robinson: bom barst op Eilandraad na blunder van Niek Roozen

Expeditie Robinson: bom barst op Eilandraad na blunder van Niek Roozen

<em>Expeditie Robinson</em>: bom barst op Eilandraad na blunder van <em>Niek Roozen</em> Maandagavond was een enerverende aflevering van Expeditie Robinson te zien op RTL 4. Terwijl Thijs Boermans, London Loy en Niels Oosthoek genoten van een onbezorgde tijd op Winnaarseiland beging hun 'bondgenoot' Niek Roozen de blunder van zijn leven door Vincent Vianen in te lichten over de plannen om op hem te stemmen. Vooral Thijs, die zijn masterplan tot de finale al helemaal uitgedacht lijkt te hebben, is woedend als hij dit ontdekt bij de Eilandraad. Hij spreekt Niek aan: "Zo'n actie is niet alleen egoïstisch en wanhopig, maar ook onnodig." Het is wel duidelijk: iedereen dient naar de pijpen van Thijs te dansen. Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Chatilla van Grinsven reageert op haters na Expeditie Robinson: "Alleen maar lachen" Bekijk deze video » Paniek in Expeditie Robinson: het plunderalarm is op rood gezet Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Expeditie Robinson: bom barst op Eilandraad na blunder van Niek Roozen

Maandagavond was een enerverende aflevering van Expeditie Robinson te zien op RTL 4. Terwijl Thijs Boermans, London Loy en Niels Oosthoek genoten van een onbezorgde tijd op Winnaarseiland beging hun 'bondgenoot' Niek Roozen de blunder van zijn leven door Vincent Vianen in te lichten over de plannen om op hem te stemmen. Vooral Thijs, die zijn masterplan tot de finale al helemaal uitgedacht lijkt te hebben, is woedend als hij dit ontdekt bij de Eilandraad. Hij spreekt Niek aan: "Zo'n actie is niet alleen egoïstisch en wanhopig, maar ook onnodig." Het is wel duidelijk: iedereen dient naar de pijpen van Thijs te dansen.

Bekijk het fragment uit Expeditie Robinson hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's