Fred Teeven haalt uit naar Hélène in HLF8: "Ik snap niks van jouw verbazing"

Fred Teeven haalt uit naar Hélène in HLF8: "Ik snap niks van jouw verbazing"

Dinsdag 8 november 2022 om 21:03

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

'Nederland is te klein voor meer asielzoekers' luidt de stelling aan tafel bij HLF8. 81% van de Nederlanders is het daarmee eens, dat verbaast Hélène. Toch lijkt er geen plaats aan tafel voor deze verbazing.

<em>Fred Teeven</em> haalt uit naar Hélène in <em>HLF8</em>: &quot;Ik snap niks van jouw verbazing&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. 'Nederland is te klein voor meer asielzoekers' luidt de stelling aan tafel bij HLF8. 81% van de Nederlanders is het daarmee eens, dat verbaast Hélène. Toch lijkt er geen plaats aan tafel voor deze verbazing. Verbazing"Ik snap niks van jouw verbazing", reageert Fred Teeven direct met een uitleg over het draagvlak in Nederland. Hélène legt uit dat ze verbaasd is over het feit dat zoveel mensen daar hetzelfde over denken. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Verbazing
"Ik snap niks van jouw verbazing", reageert Fred Teeven direct met een uitleg over het draagvlak in Nederland. Hélène legt uit dat ze verbaasd is over het feit dat zoveel mensen daar hetzelfde over denken.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's