René van der Gijp haalt keihard uit naar Mohamed Ihattaren: 'Volstrekt labiel!'

René van der Gijp haalt keihard uit naar Mohamed Ihattaren: 'Volstrekt labiel!'

Woensdag 9 november 2022 om 09:21

Mohamed Ihattaren is in potentie één van de beste spelers van zijn generatie, maar de talentvolle speler heeft zijn carrière volledig naar de knoppen geholpen. Aan tafel bij Vandaag Inside wordt Ihattaren even flink door de gehaktmolen gehaald - door onder anderen René van der Gijp, die stelt dat we met 'een volstrekt labiel iemand' te maken hebben.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> haalt keihard uit naar <em>Mohamed Ihattaren</em>: 'Volstrekt labiel!' Mohamed Ihattaren is in potentie één van de beste spelers van zijn generatie, maar de talentvolle speler heeft zijn carrière volledig naar de knoppen geholpen. Aan tafel bij Vandaag Inside wordt Ihattaren even flink door de gehaktmolen gehaald - door onder anderen René van der Gijp, die stelt dat we met 'een volstrekt labiel iemand' te maken hebben. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. KliniekValentijn Driessen onthult dat Ihattaren bij Ajax kon blijven, mits hij aan de eis voldeed dat hij naar een kliniek voor moeilijk opvoedbare jongvolwassenen zou gaan. Daar wilde de eigenwijze Ihattaren niet aan meewerken - en nu lijkt zijn carrière helemaal ten einde te zijn. Johan Derksen verwacht niet dat hij nog terugkomt: "We moeten gewoon concluderen dat het aan één man ligt, die jongen zelf." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Kliniek
Valentijn Driessen onthult dat Ihattaren bij Ajax kon blijven, mits hij aan de eis voldeed dat hij naar een kliniek voor moeilijk opvoedbare jongvolwassenen zou gaan. Daar wilde de eigenwijze Ihattaren niet aan meewerken - en nu lijkt zijn carrière helemaal ten einde te zijn. Johan Derksen verwacht niet dat hij nog terugkomt: "We moeten gewoon concluderen dat het aan één man ligt, die jongen zelf."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's