Johan Derksen vreest nieuwe termijn Donald Trump: 'Dan kan Rusland oorlog winnen'

Johan Derksen vreest nieuwe termijn Donald Trump: 'Dan kan Rusland oorlog winnen'

Woensdag 9 november 2022 om 09:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> vreest nieuwe termijn <em>Donald Trump</em>: 'Dan kan Rusland oorlog winnen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De midterms in de Verenigde Staten houden de gemoederen ook in Nederland flink bezig. Johan Derksen is bang dat de Republikeinen het land zullen overnemen, wat grote gevolgen zal hebben. Daarnaast dreigt voormalig president Donald Trump zich opnieuw verkiesbaar te stellen in 2024, wat eveneens een radicale verandering in de geopolitiek teweeg kan brengen. Derksen denkt zelfs dat Rusland in dat geval de oorlog met Oekraïne kan winnen... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De midterms in de Verenigde Staten houden de gemoederen ook in Nederland flink bezig. Johan Derksen is bang dat de Republikeinen het land zullen overnemen, wat grote gevolgen zal hebben. Daarnaast dreigt voormalig president Donald Trump zich opnieuw verkiesbaar te stellen in 2024, wat eveneens een radicale verandering in de geopolitiek teweeg kan brengen. Derksen denkt zelfs dat Rusland in dat geval de oorlog met Oekraïne kan winnen...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's