Oogappels gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oogappels gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oogappels gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Oogappels te zien op NPO 1. Het WK voetbal in Qatar is in aantocht en daarom ronden veel programma's en seizoenen de komende dagen af bij de publieke omroep. GeslaagdChris, Sammie en Danny zijn alle drie geslaagd. Tim herpakt zich en solliciteert met succes op een baan. Merel zoekt hulp bij een therapeut nu haar dochters zich allebei van haar hebben afgekeerd. Hans woont bij Bob, maar het samenwonen gaat niet van een leien dakje. FeestGwen komt over om het ouderlijk huis te ontruimen en Danny en Kim hebben een verhelderend gesprek. Op het eindexamenfeest in de loods vertelt Lieke Merel onomwonden dat ze voorlopig geen contact wil. Hoe loopt dit seizoen van Oogappels af? Bekijk ook Video: Malou Gorter in Khalid & Sophie over succes achter serie Oogappels Bekijk deze video » Cast Oogappels verklaart succes achter de serie: "Enorm veel herkenbaarheid" Bekijk deze video »
Uitzending :
Oogappels gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de laatste aflevering van het vierde seizoen van Oogappels te zien op NPO 1. Het WK voetbal in Qatar is in aantocht en daarom ronden veel programma's en seizoenen de komende dagen af bij de publieke omroep.

Geslaagd
Chris, Sammie en Danny zijn alle drie geslaagd. Tim herpakt zich en solliciteert met succes op een baan. Merel zoekt hulp bij een therapeut nu haar dochters zich allebei van haar hebben afgekeerd. Hans woont bij Bob, maar het samenwonen gaat niet van een leien dakje.

Feest
Gwen komt over om het ouderlijk huis te ontruimen en Danny en Kim hebben een verhelderend gesprek. Op het eindexamenfeest in de loods vertelt Lieke Merel onomwonden dat ze voorlopig geen contact wil. Hoe loopt dit seizoen van Oogappels af?

Actuele video's

Meer actuele video's