HLF8: moet vapen op social media verboden worden?

HLF8: moet vapen op social media verboden worden?

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het is momenteel een regelrechte rage onder jongeren: vapen. Roken is verleden tijd want we lurken nu massaal aan een gekleurd staafje met de smaak van watermeloen, mango of koffie. De stelling tijdens HLF8 luidt als volgt: Vapen moet op social media verboden worden. 75% van de Nederlanders is het daarmee eens.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em>: moet <em>vapen</em> op social media verboden worden? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het is momenteel een regelrechte rage onder jongeren: vapen. Roken is verleden tijd want we lurken nu massaal aan een gekleurd staafje met de smaak van watermeloen, mango of koffie. De stelling tijdens HLF8 luidt als volgt: Vapen moet op social media verboden worden. 75% van de Nederlanders is het daarmee eens. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's