Thomas van Groningen speculeert in Op1 of de nieuwe pensioenwet het gaat halen

Thomas van Groningen speculeert in Op1 of de nieuwe pensioenwet het gaat halen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Thomas van Groningen</em> speculeert in <em>Op1</em> of de nieuwe pensioenwet het gaat halen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als één onderwerp absoluut niet sexy, maar wel enorm belangrijk is, zijn het wel de pensioenen. Het kabinet heeft een nieuwe pensioenwet ontworpen die ons pensioenstelsel radicaal gaat veranderen, maar er klinkt van alle kanten kritiek. Thomas van Groningen voorziet dat er nog stevig gedebatteerd moet worden over de nieuwe wet en hij vraagt zich af of die het wel zal halen. De steun zal moeten komen van GroenLinks of de PvdA - in de praktijk dus van beide partijen, aangezien die elkaar stevig vasthouden. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thomas van Groningen speculeert in Op1 of de nieuwe pensioenwet het gaat halen

Als één onderwerp absoluut niet sexy, maar wel enorm belangrijk is, zijn het wel de pensioenen. Het kabinet heeft een nieuwe pensioenwet ontworpen die ons pensioenstelsel radicaal gaat veranderen, maar er klinkt van alle kanten kritiek. Thomas van Groningen voorziet dat er nog stevig gedebatteerd moet worden over de nieuwe wet en hij vraagt zich af of die het wel zal halen. De steun zal moeten komen van GroenLinks of de PvdA - in de praktijk dus van beide partijen, aangezien die elkaar stevig vasthouden.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV