Zien: Casper van Eijk vertelt bij Op1 over mogelijk medicijn tegen kanker

Zien: Casper van Eijk vertelt bij Op1 over mogelijk medicijn tegen kanker

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Casper van Eijk</em> vertelt bij <em>Op1</em> over mogelijk medicijn tegen kanker Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Onderzoekers zijn al jaren bezig een medicijn tegen kanker te ontwikkelen, maar voorlopig nog zonder succes. Chirurg Casper van Eijk - die we ook kennen als 'Caspertje', een vriend van René van der Gijp - schoof woensdag aan bij Op1 om te vertellen over een mogelijke doorbraak in het onderzoek. Door middel van een visualisatie laat hij zien hoe dit kankermedicijn de kwaadaardige cellen 'opruimt'. Opvallend: het medicijn kwam tot stand met behulp van de ontlasting van apen... Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Casper van Eijk vertelt bij Op1 over mogelijk medicijn tegen kanker

Onderzoekers zijn al jaren bezig een medicijn tegen kanker te ontwikkelen, maar voorlopig nog zonder succes. Chirurg Casper van Eijk - die we ook kennen als 'Caspertje', een vriend van René van der Gijp - schoof woensdag aan bij Op1 om te vertellen over een mogelijke doorbraak in het onderzoek. Door middel van een visualisatie laat hij zien hoe dit kankermedicijn de kwaadaardige cellen 'opruimt'. Opvallend: het medicijn kwam tot stand met behulp van de ontlasting van apen...

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's