Jinek: hoe kijkt Rusland naar tussentijdse verkiezingen in Amerika?

Jinek: hoe kijkt Rusland naar tussentijdse verkiezingen in Amerika?

Donderdag 10 november 2022 om 09:39

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 9 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

In Jinek wordt gesproken over de tussentijdse verkiezingen in Amerika. De verwachte ‘rode’ Republikeinse golf bleef uit, wat zeggen de Russische staatsmedia hierover? Volgens Geert Jan Hahn wordt in Rusland gemeld dat Joe Biden oud en zwak is. En Donald Trump is ‘niet alles wat je wil’, maar het is beter dan Biden. Maar de berichten in Rusland gaan met name over vermeende misstanden tijdens de Amerikaanse verkiezingen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: hoe kijkt Rusland naar tussentijdse verkiezingen in Amerika? Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 9 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. In Jinek wordt gesproken over de tussentijdse verkiezingen in Amerika. De verwachte ‘rode’ Republikeinse golf bleef uit, wat zeggen de Russische staatsmedia hierover? Volgens Geert Jan Hahn wordt in Rusland gemeld dat Joe Biden oud en zwak is. En Donald Trump is ‘niet alles wat je wil’, maar het is beter dan Biden. Maar de berichten in Rusland gaan met name over vermeende misstanden tijdens de Amerikaanse verkiezingen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: hoe kijkt Rusland naar tussentijdse verkiezingen in Amerika?

Actuele video's

Meer actuele video's