Kijk LIVE naar landelijke intocht Sinterklaas (zaterdag 12 november)

Kijk LIVE naar landelijke intocht Sinterklaas (zaterdag 12 november)

Kijk hier op zaterdag 12 november vanaf 12.00 uur LIVE naar de intocht van Sinterklaas via onderstaande livestream.

De feestmaand is in aantocht en dus wordt vooral door kinderen massaal uitgekeken naar Pakjesavond op 5 december. Voor het zover is moet Sinterklaas eerst in Nederland arriveren. Dat gebeurt op zaterdag 12 november. De intocht is om 12.00 uur live te zien op NPO 3 en via bovenstaande livestream.

Programma
NPO 3 gaat om 12.00 uur live met de uitzending rond de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Uiteraard zal de spanning flink opgebouwd worden, zoals we dat inmiddels kennen - want de Sint stuit elk jaar op onvoorziene problemen. Dieuwertje Blok is van de partij om verslag te doen en Sinterklaas zal ook een rondje maken door Hellevoetsluis.

De landelijke intocht van Sinterklaas is zaterdag 12 november vanaf 12.00 uur LIVE te zien via bovenstaande livestream. Na afloop kun je de intocht van Sinterklaas terugkijken bij Gids.tv.

Kijk LIVE naar <em>landelijke intocht Sinterklaas</em> (zaterdag 12 november) Kijk hier op zaterdag 12 november vanaf 12.00 uur LIVE naar de intocht van Sinterklaas via onderstaande livestream. De feestmaand is in aantocht en dus wordt vooral door kinderen massaal uitgekeken naar Pakjesavond op 5 december. Voor het zover is moet Sinterklaas eerst in Nederland arriveren. Dat gebeurt op zaterdag 12 november. De intocht is om 12.00 uur live te zien op NPO 3 en via bovenstaande livestream. ProgrammaNPO 3 gaat om 12.00 uur live met de uitzending rond de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Uiteraard zal de spanning flink opgebouwd worden, zoals we dat inmiddels kennen - want de Sint stuit elk jaar op onvoorziene problemen. Dieuwertje Blok is van de partij om verslag te doen en Sinterklaas zal ook een rondje maken door Hellevoetsluis. De landelijke intocht van Sinterklaas is zaterdag 12 november vanaf 12.00 uur LIVE te zien via bovenstaande livestream. Na afloop kun je de intocht van Sinterklaas terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk: Dominee Gremdaat: 'Wat zou het fijn zijn als Sinterklaas wereldwijd de macht zou krijgen' Bekijk deze video » Zien: Dieuwertje Blok onthult welke BN'ers in Het Sinterklaasjournaal opduiken Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar landelijke intocht Sinterklaas (zaterdag 12 november)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV