Secret Duets: met welke smurfenstem zingt Samantha Steenwijk een duet?

Secret Duets: met welke smurfenstem zingt Samantha Steenwijk een duet?

In Secret Duets moeten de panelleden zien te raden welke bekende Nederlander aan de andere kant van de muur staat te zingen. Samantha Steenwijk zingt vol verwachting het duet Stil in mij van Van dik hout, maar als de ander begint met zingen klinkt er een smurfenstem die behoorlijk onmogelijk is om te ontmaskeren…

Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder.

Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv.

<em>Secret Duets</em>: met welke smurfenstem zingt Samantha Steenwijk een duet? In Secret Duets moeten de panelleden zien te raden welke bekende Nederlander aan de andere kant van de muur staat te zingen. Samantha Steenwijk zingt vol verwachting het duet Stil in mij van Van dik hout, maar als de ander begint met zingen klinkt er een smurfenstem die behoorlijk onmogelijk is om te ontmaskeren… Bekijk de beelden van Secret Duets hieronder. Secret Duets is iedere donderdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Secret Duets terugkijken bij Gids.tv. Zien: Frits Wester zingt met Samantha Steenwijk (Secret Duets) Bekijk deze video » Secret Duets: Frans Bauer denkt dat hij duet zingt met een wielrenner Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV