Zien: Caroline van der Plas weigert iets te zeggen over kwestie-Khadija Arib in Op1

Zien: Caroline van der Plas weigert iets te zeggen over kwestie-Khadija Arib in Op1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Caroline van der Plas</em> weigert iets te zeggen over kwestie-Khadija Arib in <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Het begint inmiddels een slepende zaak te worden: de kwestie-Khadija Arib. De voormalig voorzitter van de Tweede Kamer werd door medewerkers beschuldigd van grensoverschrijdend en intimiderend gedrag. Het onderzoek naar deze aantijgingen is verworden tot één grote puinhoop. Sven Kockelmann is benieuwd naar de mening van Caroline van der Plas, voorvrouw van de BoerBurgerBeweging - maar die weigert er bij Op1 iets over te zeggen. Ze stelt dat dat alleen maar mensen kan beschadigen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Caroline van der Plas weigert iets te zeggen over kwestie-Khadija Arib in Op1

Het begint inmiddels een slepende zaak te worden: de kwestie-Khadija Arib. De voormalig voorzitter van de Tweede Kamer werd door medewerkers beschuldigd van grensoverschrijdend en intimiderend gedrag. Het onderzoek naar deze aantijgingen is verworden tot één grote puinhoop. Sven Kockelmann is benieuwd naar de mening van Caroline van der Plas, voorvrouw van de BoerBurgerBeweging - maar die weigert er bij Op1 iets over te zeggen. Ze stelt dat dat alleen maar mensen kan beschadigen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's