Cristiano Ronaldo oefent met zijn kinderen voor Ajax-Juventus

Cristiano Ronaldo oefent met zijn kinderen voor Ajax-Juventus

Cristiano Ronaldo oefent met zijn kinderen voor Ajax-Juventus Cristiano Ronaldo is al hard aan het oefenen voor de wedstrijd van Ajax tegen Juventus, zo is te zien op beelden die hij op Instagram plaatste. KinderenOp de redelijk zoete beelden is te zien hoe hij met zijn kinderen, Mateo en Eva María, een balletje trapt. Zelf heeft hij de woorden 'blessed house' met een aantal hartjes erbij geplaatst. Ajax - JuventusRonaldo is op dit moment op weg naar Amsterdam, waar morgenavond om 21:00 uur de belangrijke wedstrijd in de Champions League gespeeld wordt. Bekijk waar je Ajax - Juventus live op tv kunt zien. Bekijk ook 'Juventus is de minst gunstige tegenstander die AJAX kon treffen' Bekijk deze video » Hoe wint Ajax woensdag tegen het Juventus van Ronaldo? Bekijk deze video »
Sport :

Cristiano Ronaldo is al hard aan het oefenen voor de wedstrijd van Ajax tegen Juventus, zo is te zien op beelden die hij op Instagram plaatste.

Kinderen
Op de redelijk zoete beelden is te zien hoe hij met zijn kinderen, Mateo en Eva María, een balletje trapt. Zelf heeft hij de woorden 'blessed house' met een aantal hartjes erbij geplaatst.

Ajax - Juventus
Ronaldo is op dit moment op weg naar Amsterdam, waar morgenavond om 21:00 uur de belangrijke wedstrijd in de Champions League gespeeld wordt. Bekijk waar je Ajax - Juventus live op tv kunt zien.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cristiano Ronaldo oefent met zijn kinderen voor Ajax-Juventus of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: amsterdam, wedstrijd, cristiano ronaldo, juventus, Ajax, live, ronaldo, voetballer, kinderen, mateo, live op tv, oefenen


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV