Live stream wereldbeker schaatsen in Stavanger (zondag 13 november)

Live stream wereldbeker schaatsen in Stavanger (zondag 13 november)

Kijk op zondag 13 november vanaf 13.00 uur LIVE naar de wereldbeker schaatsen in Stavanger via de livestream hieronder.

Live stream <em>wereldbeker</em> schaatsen in Stavanger (zondag 13 november) Kijk op zondag 13 november vanaf 13.00 uur LIVE naar de wereldbeker schaatsen in Stavanger via de livestream hieronder. Na het kwalificatietoernooi in Heerenveen weten we wie namens Nederland uitkomen in de wereldbeker. De eerste wereldbekerwedstrijd wordt verreden in de schaatsregio Stavanger in het koude Noorwegen. Tijdschema: dag 3 mass start (mannen)Met Jorrit Bergsma en Bart Hoolwerf mass start (vrouwen)Met Irene Schouten en Marijke Groenewoud 1.000 meter (mannen)Met Hein Otterspeer, Joep Wennemars, Louis Hollaar, Thomas Krol, Wesly Dijs 1.000 meter (vrouwen)Met Jutta Leerdam, Antoinette Rijpma - de Jong, Michelle de Jong, Marrit Fledderus, Isabel Grevelt De eerste wereldbeker schaatsen in Stavanger is van 11 november tot en met 13 november te zien op NPO 1 en online via onder meer de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv. Bekijk ook Irene Schouten wisselt in weekend van marathon naar langebaanschaatsen: "Geen zin om goed te zijn" Bekijk deze video » Zien: Patrick Roest wint spannende strijd met Jorrit Bergsma om 10 kilometer Bekijk deze video »
Live :
Live stream wereldbeker schaatsen in Stavanger (zondag 13 november)

Na het kwalificatietoernooi in Heerenveen weten we wie namens Nederland uitkomen in de wereldbeker. De eerste wereldbekerwedstrijd wordt verreden in de schaatsregio Stavanger in het koude Noorwegen.

Tijdschema: dag 3

 • mass start (mannen)
  Met Jorrit Bergsma en Bart Hoolwerf
 • mass start (vrouwen)
  Met Irene Schouten en Marijke Groenewoud
 • 1.000 meter (mannen)
  Met Hein Otterspeer, Joep Wennemars, Louis Hollaar, Thomas Krol, Wesly Dijs
 • 1.000 meter (vrouwen)
  Met Jutta Leerdam, Antoinette Rijpma - de Jong, Michelle de Jong, Marrit Fledderus, Isabel Grevelt

De eerste wereldbeker schaatsen in Stavanger is van 11 november tot en met 13 november te zien op NPO 1 en online via onder meer de Gids.tv-livestream. Hoogtepunten volgen ook bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV