Wesley Sneijder traint met Mohamed Ihattaren: 'Het wordt heel lastig' (video)

Wesley Sneijder traint met Mohamed Ihattaren: 'Het wordt heel lastig' (video)

Vrijdag 11 november 2022 om 21:59

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

Wesley Sneijder traint met Mohamed Ihattaren: 'Het wordt heel lastig' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Wesley Sneijder ontfermt zich momenteel over Mohamed Ihattaren. De middenvelder keert in januari terug naar Juventus, nadat hij bij Ajax als huurling op een zijspoor belandde. Sneijder gaf een update in Veronica Offside: 'Het wordt heel lastig.' Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Wesley Sneijder ontfermt zich momenteel over Mohamed Ihattaren. De middenvelder keert in januari terug naar Juventus, nadat hij bij Ajax als huurling op een zijspoor belandde. Sneijder gaf een update in Veronica Offside: 'Het wordt heel lastig.'

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's