Zien: Kevin Magnussen pakt sensationele pole tijdens kletsnatte kwalificatie in Brazilië

Zien: Kevin Magnussen pakt sensationele pole tijdens kletsnatte kwalificatie in Brazilië

Kevin Magnussen heeft op miraculeuze wijze zijn eerste pole position gepakt tijdens de kwalificatie voor de Sprint van de Grand Prix van Brazilië. De Haas-coureur was 0.203 seconde sneller dan Max Verstappen in een half natte, half droge kwalificatie op het circuit van Interlagos in São Paulo.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Kevin Magnussen</em> pakt <em>sensationele pole</em> tijdens kletsnatte kwalificatie in <em>Brazilië</em> Kevin Magnussen heeft op miraculeuze wijze zijn eerste pole position gepakt tijdens de kwalificatie voor de Sprint van de Grand Prix van Brazilië. De Haas-coureur was 0.203 seconde sneller dan Max Verstappen in een half natte, half droge kwalificatie op het circuit van Interlagos in São Paulo. Tekst gaat verder onder de video. Pole positionDe Deen was de enige die zijn ronde volledig in het droge kon doen en vervolgens werd er met rode vlaggen gezwaaid voor een spin van Russell. Samen met Haas pakte Magnussen de pole positie voor de Sprint in São Paulo voor Verstappen, Russell, Norris en Sainz. Ocon en Alonso vonden we op P6 en P7, respectievelijk, voor Hamilton, Pérez en Leclerc. De Formule 1 GP van Brazilië is op zondag 13 november om 18.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 11 november zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier. Bekijk ook Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Mexico 2022 Bekijk deze video » Formule 1: Herhaling *start GP Mexico 2022 “wereldstart voor Verstappen” Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Kevin Magnussen pakt sensationele pole tijdens kletsnatte kwalificatie in Brazilië

Pole position
De Deen was de enige die zijn ronde volledig in het droge kon doen en vervolgens werd er met rode vlaggen gezwaaid voor een spin van Russell. Samen met Haas pakte Magnussen de pole positie voor de Sprint in São Paulo voor Verstappen, Russell, Norris en Sainz. Ocon en Alonso vonden we op P6 en P7, respectievelijk, voor Hamilton, Pérez en Leclerc.

De Formule 1 GP van Brazilië is op zondag 13 november om 18.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 11 november zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's