Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder is geen fan van Edson Álvarez

Veronica Offside gemist? Wesley Sneijder is geen fan van Edson Álvarez

Zaterdag 12 november 2022 om 10:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Veronica Offside</em> gemist? <em>Wesley Sneijder</em> is geen fan van Edson Álvarez Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Offside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Tekst gaat verder onder de video. Wesley Sneijder is van mening dat Ajax-trainer Alfred Schreuder Daley Blind gewoon weer in de basis moet zetten. Daarbij heeft de oud-international wel een opvallende rol in gedachten voor Blind: "Dat is het probleem." Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Wesley Sneijder is van mening dat Ajax-trainer Alfred Schreuder Daley Blind gewoon weer in de basis moet zetten. Daarbij heeft de oud-international wel een opvallende rol in gedachten voor Blind: "Dat is het probleem."

Bekijk het fragment uit Veronica Offside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Veronica Offside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's