Johan Derksen in VI over Vader Abraham: 'Specialist in smakeloze muziek' (video)

Johan Derksen in VI over Vader Abraham: 'Specialist in smakeloze muziek' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Pierre Kartner is dinsdag op 87-jarige leeftijd overleden. In Vandaag Inside reageerde Johan Derksen: 'Hij was een specialist in smakeloze muziek, maar 't Kleine Café aan de Haven is een prachtig nummer.'

Lees verder onder de video.

Johan Derksen in <em>VI</em> over Vader Abraham: 'Specialist in smakeloze muziek' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Pierre Kartner is dinsdag op 87-jarige leeftijd overleden. In Vandaag Inside reageerde Johan Derksen: 'Hij was een specialist in smakeloze muziek, maar 't Kleine Café aan de Haven is een prachtig nummer.' Lees verder onder de video. SmaakVolgens Johan Derksen gaat het om smaak. En als je er niet van houdt, kan je er niks mee. Maar toch heeft Vader Abraham natuurlijk een behoorlijke legacy. René van der Gijp is Het Smurfenlied het meeste bijgebleven. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Smaak
Volgens Johan Derksen gaat het om smaak. En als je er niet van houdt, kan je er niks mee. Maar toch heeft Vader Abraham natuurlijk een behoorlijke legacy. René van der Gijp is Het Smurfenlied het meeste bijgebleven.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's