Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Brazilië: Magnussen verrast op P1

Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Brazilië: Magnussen verrast op P1

Werkt de video hieronder niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube

Samenvatting <em>kwalificatie</em> Formule 1 <em>GP van Brazilië</em>: Magnussen verrast op P1 Werkt de video hieronder niet? Kijk dan de samenvatting via YouTube Hierboven zie je de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Brazilië, die Vrijdag 11 november 2022 werd gereden. Max Verstappen was goed tijdens de vrije training en ging met een goed gevoel richting de kwalificatie. Max Verstappen klokte in de kwalificatie de tweede tijd. De pole is zeer verassend voor Kevin Magnussen. Q1In een zeer wisselvallige, spannende en verassende Q1 klokte Lando Norris de snelste tijd. Q1 begon zeer nat waardoor iedereen op de groene band begon. Na een aantal ronden wisselden de meeste coureurs naar de rode band wat zorgde voor veel verassingen terwijl het wederom begon te regenen. Max Verstappen klokte een vierde tijd. Bij de uitvallers zaten geen verassingen. Bottas, Zhou, Schumacher, Tsunoda en Latifi haalden Q2 niet. Q2Max Verstappen klokte de snelste tijd in Q2 en kwalificeerde zich met gemak voor Q3. De beide Ferrari’s klokten de tweede en derde tijd. Q3De laatste run kwam op een zeer bizarre manier ten einde. Vlak voordat het hard begon te regenen klokte Kevin Magnussen de snelste tijd op de rode band. De overige coureurs konden op die groene band niet tippen aan de tijd van Magnussen. PoleDe pole is voor Kevin Magnussen. Max Verstappen start vanaf plek twee in de sprintrace. Uitslag kwalificatie GP Brazilië Kevin Magnussen Max Verstappen George Russel Lando Norris Carlos Sainz Esteban Ocon Fernando Alonso Lewis Hamilton Sergio Perez Charles Leclerc Alexander Albon Pierre Gasly Sebastian Vettel Daniel Ricciardo Lance Stroll Nicolas Lattifi Zhou Guanyu Valtteri Bottas Yuki Tsunoda Mick Schumacher Bekijk hier alle video's van de GP van Brazilië Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Brazilië: Magnussen verrast op P1 Bekijk deze video » Samenvatting vrije training 1 Formule 1 GP van Brazilië: Perez wint Bekijk deze video »
Formule 1 :
Samenvatting kwalificatie Formule 1 GP van Brazilië: Magnussen verrast op P1

Hierboven zie je de samenvatting van de kwalificatie van de GP van Brazilië, die Vrijdag 11 november 2022 werd gereden. Max Verstappen was goed tijdens de vrije training en ging met een goed gevoel richting de kwalificatie. Max Verstappen klokte in de kwalificatie de tweede tijd. De pole is zeer verassend voor Kevin Magnussen.

Q1
In een zeer wisselvallige, spannende en verassende Q1 klokte Lando Norris de snelste tijd. Q1 begon zeer nat waardoor iedereen op de groene band begon. Na een aantal ronden wisselden de meeste coureurs naar de rode band wat zorgde voor veel verassingen terwijl het wederom begon te regenen.

Max Verstappen klokte een vierde tijd. Bij de uitvallers zaten geen verassingen. Bottas, Zhou, Schumacher, Tsunoda en Latifi haalden Q2 niet.

Q2
Max Verstappen klokte de snelste tijd in Q2 en kwalificeerde zich met gemak voor Q3. De beide Ferrari’s klokten de tweede en derde tijd.

Q3
De laatste run kwam op een zeer bizarre manier ten einde. Vlak voordat het hard begon te regenen klokte Kevin Magnussen de snelste tijd op de rode band. De overige coureurs konden op die groene band niet tippen aan de tijd van Magnussen.

Pole
De pole is voor Kevin Magnussen. Max Verstappen start vanaf plek twee in de sprintrace.

Uitslag kwalificatie GP Brazilië

  1. Kevin Magnussen
  2. Max Verstappen
  3. George Russel
  4. Lando Norris
  5. Carlos Sainz
  6. Esteban Ocon
  7. Fernando Alonso
  8. Lewis Hamilton
  9. Sergio Perez
  10. Charles Leclerc
  11. Alexander Albon
  12. Pierre Gasly
  13. Sebastian Vettel
  14. Daniel Ricciardo
  15. Lance Stroll
  16. Nicolas Lattifi
  17. Zhou Guanyu
  18. Valtteri Bottas
  19. Yuki Tsunoda
  20. Mick Schumacher

Bekijk hier alle video's van de GP van Brazilië

Actuele video's

Meer actuele video's