SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Mummie in The Masked Singer 2022

SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Mummie in The Masked Singer 2022

Saturday 12 November 2022 om 00:02

Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 11 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

De Mummie zette een spectaculair optreden neer, maar toch was het nét niet goed genoeg. Van het publiek kreeg de Mummie de minste stemmen en dat betekent dat hij The Masked Singer helaas moet verlaten. Maar wie zit er onder het masker? Je ziet het in de onthullingsvideo hieronder.

Lees verder onder de video.

SPOILER: bekijk hier de onthulling van <em>de Mummie</em> in <em>The Masked Singer 2022</em> Hieronder zie je een fragment uit The Masked Singer van vrijdag 11 november. Je kan de hele uitzending van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. De Mummie zette een spectaculair optreden neer, maar toch was het nét niet goed genoeg. Van het publiek kreeg de Mummie de minste stemmen en dat betekent dat hij The Masked Singer helaas moet verlaten. Maar wie zit er onder het masker? Je ziet het in de onthullingsvideo hieronder. Lees verder onder de video. Toine van PeperstratenBuddy Vedder had het bijna allemaal in de smiezen en raadde het als enige, het was namelijk niemand minder dan Toine van Peperstraten. Toine baalde dat hij in zijn eerste aflevering al sneuvelde: "Ik ben teleurgesteld dat ik niet meer heb mogen etaleren. Ik had graag doorgegaan." The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Mummie in The Masked Singer 2022

Toine van Peperstraten
Buddy Vedder had het bijna allemaal in de smiezen en raadde het als enige, het was namelijk niemand minder dan Toine van Peperstraten. Toine baalde dat hij in zijn eerste aflevering al sneuvelde: "Ik ben teleurgesteld dat ik niet meer heb mogen etaleren. Ik had graag doorgegaan."

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's