Married at First Sight-koppel Bram en Patty verwacht een kindje

Married at First Sight-koppel Bram en Patty verwacht een kindje

<em>Married at First Sight</em>-koppel Bram en Patty verwacht een kindje In het eerste seizoen van Married at First Sight trouwden Bram en Patty met elkaar nadat de wetenschap bepaalde dat ze voor elkaar waren gemaakt. Nu verwachten ze een kindje, en ze maken in de video bekend wat voor geslacht het zal hebben. Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married at First Sight gaat weer beginnen Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight-koppel Bram en Patty verwacht een kindje

In het eerste seizoen van Married at First Sight trouwden Bram en Patty met elkaar nadat de wetenschap bepaalde dat ze voor elkaar waren gemaakt. Nu verwachten ze een kindje, en ze maken in de video bekend wat voor geslacht het zal hebben.

Married at First Sight is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Married at First Sight-koppel Bram en Patty verwacht een kindje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV