De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Grote Kleine Treinencompetitie gemist? Bekijk hier de hele uitzending Met het WK voetbal in Qatar in aantocht ronden veel programma's bij de publieke omroep af. Zo ook De Grote Kleine Treinencompetitie. Vanavond is de grote finale van het tweede seizoen te zien op NPO 1. Wie mag zich de grote winnaar van deze reeks noemen? ThemaHet wensenpakket van juryleden Evan Daes en Joyce van Diepen voor de finale is flink en de lat ligt enorm hoog voor de twee teams. Het thema van de finale is ‘De vier jaargetijden’. De jury wil graag twintig zelfgemaakte bomen en in ieder seizoen iets feestelijks op de baan. Daarnaast willen ze ieder teamlid met een persoonlijk verhaal terug zien op de modelbaan. Wibi SoerjadiTeam Oranje en team Blauw hebben maar twee dagen om aan deze baan te werken dus schuift er nóg een bouwer aan bij beide teams. De derde dag worden alle vijf de banen aan elkaar geknoopt en rijdt de speciale Grote Kleine Treinencompetitie trein uiteindelijk door alle banen. De teams die zijn afgevallen komen kijken naar de eindresultaten en gastjurylid Wibi Soerjadi, zelf een verzamelaar van miniaturen, kijkt en beoordeelt mee. Bekijk ook De Grote Kleine Treinencompetitie: hoelang is rit Groningen - Praag in slaaptrein? Bekijk deze video » Marielin gefrustreerd in De Grote Kleine Treinencompetitie: ‘Doe het lekker zelf’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zaterdag 12 november 2022 om 21:30

Met het WK voetbal in Qatar in aantocht ronden veel programma's bij de publieke omroep af. Zo ook De Grote Kleine Treinencompetitie. Vanavond is de grote finale van het tweede seizoen te zien op NPO 1. Wie mag zich de grote winnaar van deze reeks noemen?

Thema
Het wensenpakket van juryleden Evan Daes en Joyce van Diepen voor de finale is flink en de lat ligt enorm hoog voor de twee teams. Het thema van de finale is ‘De vier jaargetijden’. De jury wil graag twintig zelfgemaakte bomen en in ieder seizoen iets feestelijks op de baan. Daarnaast willen ze ieder teamlid met een persoonlijk verhaal terug zien op de modelbaan.

Wibi Soerjadi
Team Oranje en team Blauw hebben maar twee dagen om aan deze baan te werken dus schuift er nóg een bouwer aan bij beide teams. De derde dag worden alle vijf de banen aan elkaar geknoopt en rijdt de speciale Grote Kleine Treinencompetitie trein uiteindelijk door alle banen. De teams die zijn afgevallen komen kijken naar de eindresultaten en gastjurylid Wibi Soerjadi, zelf een verzamelaar van miniaturen, kijkt en beoordeelt mee.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Grote Kleine Treinencompetitie

Actuele video's

Meer actuele video's