Daders aanslag Breda op de vlucht. Slachtoffer vastgebonden en in brand gestoken.

Daders aanslag Breda op de vlucht. Slachtoffer vastgebonden en in brand gestoken.

Daders aanslag Breda op de vlucht. Slachtoffer vastgebonden en in brand gestoken. In Breda is vanmorgen een man om het leven gekomen nadat hij in een garagebox is vastgebonden en in brand gestoken. Vastgebonden en in brand gestokenHet slachtoffer is door omwonenden uit zijn benarde situatie bevrijd en onder de douche gezet. Hij wist nog te vertellen dat hij door meerdere mannen was vastgebonden en daarna in brand is gestoken. Enige tijd later is hij in het ziekenhuis aan zijn brandwonden overleden. Daders op de vluchtDe politie laat weten uit te gaan van een gerichte aanslag op de 49-jarige Bredanaar. Ze zijn momenteel op zoek naar drie daders, die nog op de vlucht zijn. Een van hen zou zijn weggereden in een grijze bestelbus. Het publiek wordt opgeroepen om uit te kijken naar dit voertuig. Bekijk de beelden hierboven. Bekijk ook Beelden brand Hotel Beaumont Maastricht Bekijk deze video »
Nieuws

In Breda is vanmorgen een man om het leven gekomen nadat hij in een garagebox is vastgebonden en in brand gestoken.

Vastgebonden en in brand gestoken
Het slachtoffer is door omwonenden uit zijn benarde situatie bevrijd en onder de douche gezet. Hij wist nog te vertellen dat hij door meerdere mannen was vastgebonden en daarna in brand is gestoken. Enige tijd later is hij in het ziekenhuis aan zijn brandwonden overleden.

Daders op de vlucht
De politie laat weten uit te gaan van een gerichte aanslag op de 49-jarige Bredanaar. Ze zijn momenteel op zoek naar drie daders, die nog op de vlucht zijn. Een van hen zou zijn weggereden in een grijze bestelbus. Het publiek wordt opgeroepen om uit te kijken naar dit voertuig. Bekijk de beelden hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Daders aanslag Breda op de vlucht. Slachtoffer vastgebonden en in brand gestoken. of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: auto, politie, actie, daders, breda, bellen, bestelbus, slachtoffer, ondernemen, gestoken, omwonenden, douche, brand, garagebox, mannen, kijken

ACTUELE VIDEO'SMEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWSMEER ACTUEEL TV-NIEUWS »

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.