Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, vanavond te zien op NPO 2, gaat presentator Özcan Akyol in gesprek met misdaadverslaggever John van den Heuvel. Die vertelt openhartig over zijn leven en carrière - en de bedreigingen aan zijn adres. Alle fragmenten uit deze uitzending Sterren op het doek: vrouw John van den Heuvel weggestuurd als kleuterjuf om veiligheid Bekijk deze video » Peter R. de VriesMisdaadverslaggever John van den Heuvel heeft een heftig jaar achter de rug. Na de moord op Peter R. de Vries werden hij en zijn familie nog strenger beveiligd, met alle consequenties van dien. In de Koepelgevangenis in Arnhem praat hij openhartig met Özcan Akyol over zijn situatie en wat het met hem doet. Donkere periodeHet scheelde weinig of John was zelf het verkeerde pad opgegaan, toen hij een donkere periode meemaakte nadat hij op zijn zestiende te horen kreeg dat zijn vader niet zijn echte vader was. Genoeg stof voor de kunstenaars om diepgang aan te brengen in de portretten van John voor Sterren op het doek. Bekijk ook John van den Heuvel over verklaring Ridouan Taghi: "Waar zitten we naar te luisteren" Bekijk deze video » Video: waarom moet de strafzaak over de moord op Peter R. de Vries opnieuw? Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, vanavond te zien op NPO 2, gaat presentator Özcan Akyol in gesprek met misdaadverslaggever John van den Heuvel. Die vertelt openhartig over zijn leven en carrière - en de bedreigingen aan zijn adres.

Peter R. de Vries
Misdaadverslaggever John van den Heuvel heeft een heftig jaar achter de rug. Na de moord op Peter R. de Vries werden hij en zijn familie nog strenger beveiligd, met alle consequenties van dien. In de Koepelgevangenis in Arnhem praat hij openhartig met Özcan Akyol over zijn situatie en wat het met hem doet.

Donkere periode
Het scheelde weinig of John was zelf het verkeerde pad opgegaan, toen hij een donkere periode meemaakte nadat hij op zijn zestiende te horen kreeg dat zijn vader niet zijn echte vader was. Genoeg stof voor de kunstenaars om diepgang aan te brengen in de portretten van John voor Sterren op het doek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV