Tim den Besten interviewt Willem Alexander: 'Zegt u iets aardigs, alstublieft' (video)

Tim den Besten interviewt Willem Alexander: 'Zegt u iets aardigs, alstublieft' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Voor zijn nieuwe programma Timmyland interviewde Tim den Besten onder andere Mark Rutte en Koning Willem-Alexander. In Jinek vertelde hij over deze bijzondere ervaring.

Lees verder onder de video.

Tim den Besten interviewt <em>Willem Alexander</em>: 'Zegt u iets aardigs, alstublieft' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Voor zijn nieuwe programma Timmyland interviewde Tim den Besten onder andere Mark Rutte en Koning Willem-Alexander. In Jinek vertelde hij over deze bijzondere ervaring. Lees verder onder de video. GrappigTim den Besten vertelde vrijdag in Jinek over zijn gesprek met de Koning. Waarin Den Besten hem onder andere vraagt hoe het is om 'de baas' te zijn. Maar dat blijkt toch anders te zitten dan Tim dacht. Timmyland is vanaf zondag 13 november wekelijks om 19.20 uur te zien op NPO3. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tim den Besten interviewt Willem Alexander: 'Zegt u iets aardigs, alstublieft' (video)

Grappig
Tim den Besten vertelde vrijdag in Jinek over zijn gesprek met de Koning. Waarin Den Besten hem onder andere vraagt hoe het is om 'de baas' te zijn. Maar dat blijkt toch anders te zitten dan Tim dacht.

Timmyland is vanaf zondag 13 november wekelijks om 19.20 uur te zien op NPO3. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV