Even tot Hier gemist? De energiecrisis en Jetten in één minuut

Even tot Hier gemist? De energiecrisis en Jetten in één minuut

Zaterdag 12 november 2022 om 23:13

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot Hier</em> gemist? De energiecrisis en Jetten in één minuut Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. De hele energiecrisis is wel heel erg vreemd en ingewikkeld, dus is er maar één manier om dit op een goede manier uitleggen: HET PIANOOTJE! De energiecrisis en de oplossingen van Jetten in één minuut. Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot Hier gemist? De energiecrisis en Jetten in één minuut

De hele energiecrisis is wel heel erg vreemd en ingewikkeld, dus is er maar één manier om dit op een goede manier uitleggen: HET PIANOOTJE! De energiecrisis en de oplossingen van Jetten in één minuut.

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's