Beau in gevangenis voor Beau Five Days Inside

Beau in gevangenis voor Beau Five Days Inside

Beau van Erven Dorens verblijft voor zijn programma Beau Five Days Inside telkens vijf dagen in een instelling. Deze keer zit de presentator in de gevangenis. En als hij plotseling schrikt van bepaalde geluiden, rent hij snel zijn cel uit om te kijken wat er aan de hand is. Dat hij op dat moment een 'naaktloper' is, houdt hem niet tegen.

Beau Five Days Inside wordt elke dinsdag uitgezonden bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Beau Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> in gevangenis voor <em>Beau Five Days Inside</em> Beau van Erven Dorens verblijft voor zijn programma Beau Five Days Inside telkens vijf dagen in een instelling. Deze keer zit de presentator in de gevangenis. En als hij plotseling schrikt van bepaalde geluiden, rent hij snel zijn cel uit om te kijken wat er aan de hand is. Dat hij op dat moment een 'naaktloper' is, houdt hem niet tegen. Beau Five Days Inside wordt elke dinsdag uitgezonden bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Beau Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk eerste beelden nieuw seizoen Beau Five Days Inside Bekijk deze video » Beau five days inside wint de Gouden Televizier Ring Bekijk deze video »
TV :
Beau in gevangenis voor Beau Five Days Inside
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau in gevangenis voor Beau Five Days Inside of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV