Renze gemist? Zo vertel je het grote geheim van Sinterklaas aan je kinderen

Renze gemist? Zo vertel je het grote geheim van Sinterklaas aan je kinderen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Eens komt dat moment voor iedere ouder. Het moment waarop je aan je kind moet vertellen dat Sinterklaas en zijn Pieten helemaal niet bestaan. Maar hoe vertel je dit ze eigenlijk? Patty Brard geeft in Renze op zaterdag advies.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Renze</em> gemist? Zo vertel je het <em>grote geheim</em> van <em>Sinterklaas</em> aan je kinderen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 12 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Eens komt dat moment voor iedere ouder. Het moment waarop je aan je kind moet vertellen dat Sinterklaas en zijn Pieten helemaal niet bestaan. Maar hoe vertel je dit ze eigenlijk? Patty Brard geeft in Renze op zaterdag advies. Tekst gaat verder onder de video. Dronken SinterklaasPatty Brard vertelt eerst een anekdote over haar ingehuurde Sinterklaas, die zat namelijk in dronkentoestand bij haar in de woonkamer op 5 december. Vervolgens begint het advies, zo zijn er boeken waarin spelenderwijs wordt uitgelegd wie Sinterklaas echt was. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Renze gemist? Zo vertel je het grote geheim van Sinterklaas aan je kinderen

Dronken Sinterklaas
Patty Brard vertelt eerst een anekdote over haar ingehuurde Sinterklaas, die zat namelijk in dronkentoestand bij haar in de woonkamer op 5 december. Vervolgens begint het advies, zo zijn er boeken waarin spelenderwijs wordt uitgelegd wie Sinterklaas echt was.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's