WNL op Zondag gemist? Sjuul Paradijs haalt uit naar Bergkamp: "Ga weg"

WNL op Zondag gemist? Sjuul Paradijs haalt uit naar Bergkamp: "Ga weg"

<em>WNL op Zondag</em> gemist? Sjuul Paradijs haalt uit naar Bergkamp: &quot;Ga weg&quot; Jules Paradijs haalt deze zondag bij WNL op Zondag hard uit naar Kamervoorzitter Vera Bergkamp: "de fundering is verrot, het is eigenlijk vreselijk om te zien wat er is gebeurd. Ik ben heel stellig. Je zou eigenlijk de oproep moeten doen: stap op, ga weg". Paradijs vervolgt: "Ze mist gezag, leiding. Er zijn mensen die moeten zeggen: maak ruimte." Ze heeft het natuurlijk ook niet echt makkelijk gehad, stelt Nieman. Paradijs vind dat een aantal Kamerleden boter op het hoofd hebben: "Arib heeft de hoogste prijs betaald." Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.
TV :
WNL op Zondag gemist? Sjuul Paradijs haalt uit naar Bergkamp: "Ga weg"

Jules Paradijs haalt deze zondag bij WNL op Zondag hard uit naar Kamervoorzitter Vera Bergkamp: "de fundering is verrot, het is eigenlijk vreselijk om te zien wat er is gebeurd. Ik ben heel stellig. Je zou eigenlijk de oproep moeten doen: stap op, ga weg".

Paradijs vervolgt: "Ze mist gezag, leiding. Er zijn mensen die moeten zeggen: maak ruimte." Ze heeft het natuurlijk ook niet echt makkelijk gehad, stelt Nieman. Paradijs vind dat een aantal Kamerleden boter op het hoofd hebben: "Arib heeft de hoogste prijs betaald."

Bekijk het fragment van WNL op Zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL op Zondag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV